thijs lozeman wint de wedstrijd van de week

Thijs Lozeman is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Thijs, uit Mariënheem, voorspelde de 0-1 uitslag tussen Nieuw Heeten en Alexandria goed. Samen met nog één persoon, Emy, heeft Thijs de uitslag dus goed voorzien. Bij loting kwam Thijs als de meest gelukkige uit de bus.

Nieuw Heeten kon afgelopen zondag een grote stap richting het kampioenschap zetten. De nummer twee en drie van de zesde klasse B gingen de strijd met elkaar aan. Als Nieuw Heeten won, zou het de achterstand op koploper Ulu Spor terugbrengen tot 1 punt. Als Alexandria won, nam het de koppositie in de competitie over. Het laatste gebeurde. Het lijkt er nu op dat Nieuw Heeten het kampioenschap wel kan vergeten.

Deze week is er natuurlijk weer een Intersport Schutte Wedstrijd van de Week. In de derde Klasse B spelen Heeten en Lemelerveld tegen elkaar. Heeten staat op dit moment op de derde plek in de competitie, met evenveel punten als nummer twee Schalkhaar. Als Heeten nog kans wil maken op het kampioenschap, moeten ze winnen. En Lemelerveld laat dat niet zomaar gebeuren, want die zijn in goede vorm. Op 15 april stonden de twee teams nog tegenover elkaar. Lemelerveld won toen met 2-0 van Heeten.

Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.