the wonders ook op zwaanenfestival

De vier muzikanten zullen dan laten zien waar ze goed in zijn: Een feestje bouwen! De heren van de feestband gaan met veel interactie en een energieke uitstraling het podium op. Muzikaal entertainment met een vette knipoog en een flinke dosis zelfspot.

Het thema van het Zwaanenfestival is dit jaar “Concert in White”. Alles heeft deze avond dus te maken met wit, dus ook de dresscode. Tijdens deze avond zal natuurlijk de Tismawajewendband ook enkele optredens verzorgen.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij alle bandleden en bij Hotel de Zwaan voor de prijs van 9 euro. ‘s Avonds aan de kassa kosten de kaarten 12,50 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.