team hageveld begint het seizoen op assen

“We mogen weer! We zijn blij om te melden dat komend paasweekend het seizoen 2010 van het ONK Dutch Superbikes van start gaat met de traditionele “Dagblad van het Noorden”- Paasraces op het TT-Ciruit van Assen.” Dat is de aanhef van de nieuwsbrief van Team Hageveld. Ze hebben er duidelijk zin in.

Komend weekend staat de eerste race van het seizoen op het programma. Aanstaande zaterdag, 3 april, van 11.30 uur tot 12.00 uur staat de eerste kwalificatie op het programma. Tussen 16.00 uur en 16.30 uur vindt de tweede tijdtraining plaats. De racedag, maandag 5 april, begint om 12.05 uur met een tien minuten durende warming-up. Om 16.15 uur gaat de startprocedure in werking waarna om 16.25 uur de rode lichten doven.

Na een goed verlopen test op het circuit van Zolder afgelopen weekend, staat de Yamaha staat er weer tiptop bij. Ondanks een zwaar deelnemersveld en een lange winterstop hebben de teamleden er alle vertrouwen in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.