tafeltenniskampioenen van salland bekend

Op woensdagmiddag 14 april was het tafeltennisgebouw van TTV Olst het podium voor het eerste deel van de Sallandse Tafeltenniskampioenschappen voor basisschoolleerlingen van groep vijf en zes. Hieraan vooraf hadden de deelnemende verenigingen uit Heino, Wijhe, Mariënheem en Olst al de plaatselijke kampioenschappen gehouden. Hierin konden de kinderen zich plaatsen voor de finalewedstrijden. Iedere groep speelde tijdens de finales in een eigen poule.

De onderlinge verschillen waren soms vrij groot, maar er vielen toch genoeg spannende partijen te beleven. Iedere poule leverde uiteindelijk een winnaar op, en zo doende kunnen Karlijn Heetkamp uit Mariënheem, Stef Meuleman uit Heino, Denice Strijkveen uit Wijhe en Syp de Jong uit Olst zich de kampioenen van Salland noemen. Verder kregen alle 24 deelnemers als aandenken een oorkonde uitgereikt. De groepen 7 en 8 zijn woensdag 21 april aan de beurt eveneens in het tafeltennisgebouw van TTV Olst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.