sv raalte d1 door naar bekerfinale

De Zweef ging iets sterker van start dan de thuisploeg en creëerde aardige kansen. Tot goals van de club uit Nijverdal kwam het echter niet. De score werd geopend door Robin: 1-0. Toen Aron een penalty mee kreeg, schoot Robin ook de 2-0 in. De Zweef ga zich niet gewonnen en bleef de aanval zoeken. Ondanks een paar goede kansen voor de bezoekers, bleef het tot rust 2-0.

Na de rust zocht De Zweef opnieuw de aanval. Dat leidde tot een snelle goal. 2-1. De Zweef bleef druk uitoefenen, maar tot de gelijkmaker kwam het niet. Vanuit een corner wist Raalte de voorsprong weer uit te breiden: Een mooie corner van Arif werd verzegeld door Tom, 3-1. De 4-1 volgde snel, waarop de wedstrijd beklonken leek. Eén tegengoal volgde nog, maar dat mocht de pret niet drukken. De wedstrijd eindigde in een 4-2 ovewinning voor Raalte D1.

De mannen van Raalte D1 mogen zich nu dus op maken voor de finale van de beker. Op 15 mei spelen ze uit tegen de Vroomshoopse Boys. Op het veld in Vroomshoop wordt op 15 mei onderling verdeeld wie de beker uiteindelijk mee naar huis mag nemen: Vroomshoop of Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.