straks kan niemand er meer omheen

Hiervoor zijn alle spelers van Rohda Raalte en SV Raalte op de foto gegaan. Voor beide verenigingen is er een apart verzamelboek. De actie start op 12 april en duurt in totaal acht weken.

Door de vrijwilligers van de verenigingen is er veel tijd gestoken in de organisatie van de actie. Vooral de fotoshoots vergden veel inspanningen, maar het resultaat mag er zijn. “Het materiaal ziet er uitstekend uit en het zal voor alle voetballiefhebbers in Raalte een plezier worden om alle stickerplaatjes te verzamelen”, vertelt Edwin van Maanen, filiaalmanager van C1000 Raalte Centrum, waar je de voetbalplaatjes kunt verzamelen, net zoals bij C1000 Raalte Noord. De klant kan bij iedere 10 euro aan boodschappen een pakje plaatjes kopen met daarin acht plaatjes van Rohda Raalte (25 cent) of vijf plaatjes van SV Raalte (15 cent). Daarnaast krijgt de consument gedurende de actie bij een groot aantal actieartikelen gratis een pakje voetbalplaatjes. Je kunt ook losse pakjes kopen (Rohda Raalte 50 cent, SV Raalte 30 cent). De actie is zodanig opgezet dat iedereen die mee wil verzamelen normaliter ook in staat is het album vol te krijgen.

“De verwachtingen van alle betrokkenen zijn hooggespannen”, vertelt Edwin van Maanen van C1000 Raalte Centrum. “Toen we met het voorstel kwamen, waren beide verenigingen enthousiast. De hele organisatie verliep prima en ik wil iedereen bedanken die zich tot nu toe ingespannen heeft voor deze actie. Zonder die vrijwillige inzet is zo’n omvangrijke actie onmogelijk om te organiseren. Straks, wanneer de supermarkten aangekleed zijn en misschien ook wel de kantines, kan niemand meer om de voetbalplaatjesactie heen. Gezien de ervaringen van heel veel collega’s hebben we er hoge verwachtingen van. Het is natuurlijk ook uniek dat de lokale voetbalhelden nu eens zelf op een voetbalplaatje staan in plaats van de spelers uit de eredivisie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.