slordig heino morst dure punten

Na in de eerste helft binnen tien minuten de eerste goal te incasseren moest Heino direct aan de bak. Nog binnen het eerste half uur zorgde Willem Mulder voor de gelijkmaker. Dit was tevens de ruststand.

De tweede helft leek Heino een tandje bij te schakelen. Direct vanaf de aftrap ging de thuisploeg naar voren voetballen. Dit zorgde echter wel voor meer ruimte achterin. Hier maakte De Gazelle gretig gebruik van. Na slordig uitverdedigen van Heino konden de bezoekers opnieuw scoren: 1-2.

Vanaf dat moment ging de wedstrijd zich meer en meer op de helft van de Deventernaren afspelen. Zonder succes. Doordat veel passes hun einddoel niet bereikten, bleven echt concrete kansen uit voor de nummer 3 van de competitie.

Door fijn spel van Ferdi Blom aan de rechterkant kreeg Heino nog wel twee kopkansen, maar deze vlogen beide vlak over de goal. Hoewel de wedstrijd zich grotendeels op de helft van de bezoekers afspeelde, kon

Heino geen vuist maken. Het miste de echte scherpte.

De Gazelle speelde terughoudend, om de voorsprong te verdedigen. Tot aan de reservetijd toe bleef Heino aandringen, maar de ruimte voor de goal ontstond niet. Diep in de blessuretijd kreeg de thuisploeg nog een vrije trap, op nog geen 20 meter van de goal. De bal miste net zijn doel en vloog vlak over.

Heinoos directe concurrent Schalkhaar won vanmiddag met 1-0 van KCVO. Hierdoor zakken de Heinoërs een plekje op de ranglijst, naar de vierde positie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.