Home / archiefcentraal / slapende mannen in auto aangehouden

slapende mannen in auto aangehouden

In de auto werden alcoholhoudende drank en twee personen die lagen te slapen aangetroffen. De personen hadden waarschijnlijk de nodige alcoholhoudende drank genuttigd. Beide heren werden aangehouden op verdenking van rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

Het betrof een 49-jarige man uit Franeker en een 23-jarige man uit Groningen. Tijdens de rit naar het bureau verzette de 23-jarige Groninger zich en uitte hij beledigingen. Beide mannen werden voor nader onderzoek ingesloten.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.