Home / archiefcentraal / singingendining bij plaskerk en neuf

singingendining bij plaskerk en neuf

Singing&Dining, een lekker gevuld zondagarrangement voor het weekend van 24 en 25 april. Op zondagmiddag 25 april geeft projectkoor “HetKoor” een concert in de Plaskerk in Raalte. In aansluiting hierop biedt Grandcafé Neuf een speciaal menu aan. De chef-kok van Neuf heeft zijn menu hier speciaal op aangepast.

HetKoor is een projectkoor onder leiding van dirigent Mark Schrijver. In het weekend van 24 en 25 april treedt het koor twee keer op. Zaterdagavond zingt HetKoor in de RK Kerk van Lettele. Zondagmiddag dus in de Plaskerk van Raalte.

Kaarten kosten 7,50 euro en zijn te koop bij De Smulbaai in Heino en bij de VVV Raalte. Kinderen onder de 12 jaar betalen 4 euro. Via internet kun je een kaartje via www.hetkoor.eu bemachtigen. Wil je ook dineren? Dan kun je met je toegangskaart een reservering plaatsen.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.