showtuin heeten breidt assortiment uit

Showtuin Heeten heeft het assortiment flink uitgebreid. Kunstgras en hekwerk in talloze varianten zijn de opvallendste toevoegingen. Op de vernieuwde website staging2.showtuinheeten.nl zijn alle producten te zien.

Bas Middeldorp, eigenaar van Showtuin Heeten: “Het liefst verwelkomen we de mensen natuurlijk in onze showtuin, waar ze het assortiment met eigen ogen kunnen bekijken. Daarom zijn we ook dit jaar weer op tweede paasdag geopend, naast onze reguliere openingstijden van maandag tot en met zaterdag.”

Kunstgras maakt de laatste jaren een ware opmars in de Nederlandse tuinen. Middeldorp: “De nieuwste generatie kunstgrassoorten is niet meer van echt te onderscheiden en biedt een volwaardig alternatief voor een grasgazon. Het vergt bovendien nauwelijks onderhoud en is onkruidvrij.”

Ook hekwerk is nieuw in het assortiment. Showtuin-medewerker Jeroen Moret: “We streven naar een totaalpakket aan materialen voor de tuin. Hekwerk is daarin een mooie aanvulling. Het hekwerk is uitgevoerd met een uniek montagesysteem van zogenaamde Lux palen, gemaakt uit verzinkt bandstaal. Aan de voorzijde zijn deze palen voorzien van een speciale profilering, waarop verschillende hekwerkvarianten eenvoudig zijn te bevestigen. Met verschillende standaard hulpstukken zijn bijvoorbeeld staalmatten en alle gangbare gaassoorten aan te brengen.” De paal is standaard leverbaar in een verzinkte uitvoering en daarnaast in iedere gewenste RAL-kleur.

Ondanks de nieuwe aanwinsten blijft bestrating de boventoon voeren. Bas Middeldorp: “Ook daarin is assortiment uitgebreid, onder andere met een nieuwe sortering natuursteen. En we leveren sinds kort prachtige keramische tegels die geschikt zijn voor buitengebruik.”

Showtuin Heeten is te vinden aan de Telgenweg 3 in Heeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.