seizoen sdol duurt drie seconden te lang

De handbaldames van SDOL zijn gedegradeerd uit de Regioklasse. Zaterdagavond speelden de dames met 20-20 gelijk, thuis tegen Angeren. Had de scheidsrechter drie seconden vroeger afgefloten, dan was niet SDOL maar Angeren gedegradeerd.

De hele wedstrijd ging het gelijk op en de beide ploegen waren gewaagd aan elkaar. De ene keer zou de tussenstand degradatie betekenen en de andere keer handhaven. In de laatste minuut was het zelfs nog 19-19. En SDOL moest winnen om niet te degraderen.

Dertig seconden voor tijd kreeg SDOL een penalty:20-19. Maar Angeren gaf nog niet op. Ze hadden immers nog een seconde of tien…. En inderdaad, het werd 20-20. De feestvreugde barstte los. Maar aan de andere zijde van het veld. Bij SDOL was de teleurstelling groot. De dames waren zo dicht bij en zagen in de slotseconde alles onder hun voeten wegglijden.

Maar na een dik uur was er al weer de berusting, volgend jaar weer gewoon uit naar Haarle…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.