Home / archiefcentraal / scooterrijder onder invloed in raalte

scooterrijder onder invloed in raalte

Een 25-jarige scooterrijder uit Raalte is maandag rond 19.00 uur op de Almelosestraat in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed. De scooterrijder viel op omdat hij langs gesloten spoorbomen zigzagde en omdat zijn passagier geen helm droeg.

Toen de bestuurder door agenten werd aangesproken constateerden zij dat de man alcohol had gedronken. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 140 ug/l. Dit is teveel voor een beginnend bestuurder. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een proces-verbaal.

Lees ook

Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.