schilderwedstrijd bij olsterhof

Iedereen die het leuk vindt om te schilderen, wordt uitgenodigd om, mee te doen aan de schilderwedstrijd: “Mini Montmartre in Mei”. Amateur en kleine schilders mogen op het terras onder de platanen bij de Olsterhof komen schilderen. De basis voor het schilderstuk vormt het uit 1854 daterende landhuis ‘de Olsterhof’. De schilders krijgen twee dagen de tijd om hun verbeelding van het tafereel, op papier of doek vast te leggen. Een jury gaat bepalen wat het mooiste werk is en krijgt een geldbedrag van € 150,00. Voor de kleine schilders is een geldbedrag te winnen van € 10,00, € 15,00 of € 25,00.

Twee dagen kunt u in het oude koetshuis achter de Olsterhof, de brocante bekijken die hier is uitgestald door een aantal gast exposanten. Er is het hele weekend live muziek. Op zaterdag speelt duo Paniek een mix van Franse nummers en Gipsy. Op zondag krijgt het duo versterking van een violist voor het prettige ‘la douce France-gevoel. Deelname voor de schilderwedstrijd is kosteloos maar opgave vooraf is wenselijk.

Voor meer informatie kunt u kijken op staging2.olsterhof.nl onder ‘specials’

Op zaterdag 1 en zondag 2 mei wordt er tijdens het open weekend van de Olsterhof in het hartje van Olst een Frans weekend georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.