Home / archiefcentraal / sallandse cda kamerleden stijgen op lijst

sallandse cda kamerleden stijgen op lijst

De Sallandse Kamerleden Uitslag en Van Hijum zijn allebei gestegen op de kieslijst van het CDA. Van Hijum uit Laag Zuthem, staat op 9 juni op plaats 14 op de lijst. Hiermee staat hij hoger dan staatssecretaris Jack de Vries. Sabine Uitslag steeg naar plek 31.

Daarnaast werd op het partijcongres van het CDA besproken dat de verbreding van de N35 op de prioriteitenlijst van het CDA blijft staan. “Het CDA geeft prioriteit aan het verbeteren van regionale bereikbaarheid, verkeersveiligheid en leefbaarheid”, stelt Van Hijum in een reactie. Het Kamerlid bekritiseerde eerder al een ambtelijke bezuinigingsstudie waarin werd geopperd om de N35 en de N50 van de investeringslijst van het rijk te schrappen.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.