sallandse bloemschikdagen weer in de laarman

Na drie jaar keren de Sallandse Bloemschikdagen weer terug naar landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg en wel op zaterdag 17 en zondag 18 april. Deze editie krijgt een extra feestelijk tintje in verband met het 25-jarig jubileum van Groei en Bloei afdeling Salland.

De Sallandse Bloemschikdagen vormen de feestelijke afsluiting van de bloemschikcursus van Groei en Bloei afdeling Salland. De cursus werd gegeven onder leiding van toparrangeur Frits Hoogers. Beide expositiedagen zal hij aanwezig zijn om demonstraties te geven, op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De cursisten zijn aan de slag gegaan met drie verschillende thema’s: ‘druppels’, ‘in ’t gras’ en ‘een plantaardige lamp’. De resultaten worden geëxposeerd in het museum tussen de landbouwattributen.

Ook de vaste plantenruilbeurs maakt weer onderdeel uit van het programma. Op zaterdag 17 april kun je tussen 11.00 en 12.00 uur voor deze beurs terecht in het museum. Verder zijn er diverse stands aanwezig met planten, bloemstukjes, sjaals, keramiek, snoeischaren, enz. Ook is het mogelijk tijdens de expositiedagen een kijkje te nemen in de smederij en kaarsenmakerij van het museum ‘De Laarman’.

De Sallandse Bloemschikdagen zijn beide dagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 4 euro (kinderen tot 12 jaar gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.