sallands promotieteam klaar voor nieuw seizoen

Stichting Recreatie Deventer Buiten en het Sallands Bureau voor Toerisme hebben onlangs in Raalte de Sallandse Promowagen en het Sallands Promotieteam gepresenteerd. Het LEADER Salland project: ‘Met Salland de boer op’ heeft hiermee officieel een vervolg gekregen. Vorig jaar won het project de tweede Plattelandsprijs Overijssel.

Afgelopen jaar is de Sallandse Promowagen geïntroduceerd. Een daarvoor opgeleid promotieteam van vijftien enthousiaste vrijwilligers zal op diverse fairs, tentoonstellingen en festiviteiten binnen en buiten Salland de kwaliteiten van toeristisch Salland gaan promoten. Stichting Recreatie Deventer Buiten begeleidt het ‘Sallands Promotieteam’. De wagen heeft een duidelijke, frisse, Sallandse uitstraling en er is toeristische en recreatieve informatie over Salland aanwezig en een klein assortiment streekproducten uit Salland.

De activiteitenkalender voor de Sallandse Promowagen staat al behoorlijk vol. Op zondag 11 april aanstaande is Erve Nienhuus, aan de Oxersteeg 7 in Bathmen, tussen 10.00 en 16.00 uur opnieuw het decor voor een enorm gevarieerde ‘Lente Fair’ met allerlei gezellige kraampjes waaronder de Sallandse Promowagen. Het belooft weer een mooie dag te worden met een druk programma vol met proeverijen, demonstraties, clinics en workshops.

Op staging2.recreatiedeventerbuiten.nl of op staging2.sallandnatuurlijkgastvrij.nl vind je meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.