sallanders met twee bussen naar potsdam

Voor de vijftiende keerl werd afgelopen weekeinde het ‘Tulpenfest’ gevierd in de ‘Holländische Viertel’ te Potsdam. Organisator Henk Ziel uit Raalte en zijn gevolg gingen met twee bussen die kant op, om het Viertel daar ook van Nederlandse muziek en Sallandse Ambachten te voorzien. Maar liefst 75.000 mensen kwamen af op het ‘Tulpenfest‘ in Potsdam.

Op muzikaal gebied zetten shantykoor ‘De Stuwzangers’ en het Flater Pret Orkest uit Ommen een optreden neer, dat in goede aarde viel bij de Duitse toeschouwers. Het shantykoor de Stuwzangers trad over beide dagen 12 keer op.

Henk Ziel bedankt tijdens het afscheid allen voor de grote inzet en sprak van een fantastisch weekeinde wat gevolgd werd door het Wilhelmus dat uit volle borst werd meegezongen. Zondagnacht half vier arriveerden de beide bussen met de hoofdrolspelers weer veilig in de opstapplaats Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.