ruim dertig attracties op paaskermis

De traditionele Paaskermis in Deventer is dit jaar groter dan ooit. De kermis gaat vrijdag 2 april (goede vrijdag) open en duurt tot en met zondag 11 april. Locatie is het evenemententerrein aan de Roland Holstlaan op de Platvoet. De kermis biedt in totaal 33 attracties.

Voor jonge en oude kermisliefhebbers is er weer van alles te beleven. Voor de kinderen zijn er onder andere de volgende attracties: een prachtige draaimolen, de bijna honderd jaar oude nostalgische bootjesmolen, de Buggys en trampolinespringen. Verder staat er een nieuwe achtbaan voor de gehele familie onder de naam Goldmine Expres. De toppers zijn de Showtime, de Crazy Coaster (een grote achtbaan en de skelterbaan Grand Prix. Maar ook vertrouwde attracties als de botsauto, de schiettent en de boksbal staan er weer.

Naast de spetterende attracties zijn er ook diverse activiteiten georganiseerd. Op woensdagmiddag 7 april staat er een ‘meet & greet’ met Bert en Ernie op het programma. Vanaf 15.00 uur zijn de twee Sesamstraat-helden te gast de Paaskermis. Vrijdagavond 9 april wordt op het evenemententerrein tegen 22.00 uur een laser- vuurwerkshow verzorgd, de toegang is gratis.

De kermis is dagelijks geopend van 14.00 tot 24.00 uur en vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 1.00 uur. Dinsdag 6 april is de kermis gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.