rondom de luttenberg met crt raalte

CRT Raalte houdt op zondag 18 april de jaarlijkse ‘Rondom de Luttenberg’-wedstrijden. Om 12.30 uur zullen de Masters (heren 40+ en 50+) starten. Zij strijden om een trofee, waarbij een klassement gemaakt wordt over meerdere wedstrijden. De ronde in Luttenberg is de eerste wedstrijd en er hebben zich meer dan 170 renners aangemeld. Plaatselijke favorieten als Edwin Ophof en Jos Wolfkamp zullen ongetwijfeld weer voorin mee strijden.

Om 14.15 uur starten de dames. Naast enkele regionale rensters komt een groot deel van de Nederlandse top naar Luttenberg. Loes Markerink, tegenwoordig in de ploeg van Marianne Vos rijdend, zal gebrand zijn de wedstrijd naar haar hand te zetten. Loes heeft al een wedstrijd in België gewonnen, maar ook in andere wedstrijden liet ze zich goed zien. Uit de regio zullen verder Silke Kogelman uit Lemelerveld en Britt Jansen uit Wijhe deel nemen.

Om 16.00 uur starten de heren elite en beloften. Bij deze categorie is de ronde van Luttenberg altijd zeer gewild. Plaatselijke renners als Erwin Binnenpoorte, Roderik Groenewold, Toby Reimert en Dave Jansman zullen hun zinnen zetten op een goede wedstrijd en wellicht mee strijden om de bloemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.