rondjes om de plaskerk rennen voor roemenie

“Kom samen met vele anderen uit Raalte en omgeving op 24 april mee rennen met de sponsorloop voor Roemenië!” Dat is de oproep die R4R doet om zo geld in te zamelen voor arme zigeuners in Roemenië. R4R wil een badhuis bouwen voor zigeuners die geen douche of toilet hebben.

Daarom roept R4R op om mee toe doen aan de sponsorloop. Voor de loop is de bedoeling dat je zelf op zoek gaat naar sponsors, die je per rondje of een totaalbedrag sponsoren. De start en de finish van loop liggen rondom de Plaskerk in Raalte. Voor deelnemers tot 12 jaar is iedere ronde 500 meter lang. Deelnemers van 12 jaar en ouder doen mee op een parcours van een kilometer.

De kinderen tot 12 jaar starten om 14.00 uur, de deelnemers van 12 jaar en ouder starten om 15.00 uur. Je kunt je opgeven door een mailtje te sturen naar emmasmit@live.nl of door je op 24 april aan te melden bij de informatiekraam op de Plas (start/finish). Meer informatie is te vinden op de website staging2.r-4-r.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.