rohdaman demmers overlijdt in harnas

Zondagmiddag is Rohdaman Jan Demmers overleden. Demmers overleed tijdens de uitoefening van zijn werkzaamheden voor Rohda Raalte in de kantine na de thuiswedstrijd van Rohda Raalte. Publiek werd na zijn overlijden verzocht de kantine te verlaten.

Demmers was sinds jaar en dag een vaste waarde in de kantine van de Rood Gelen en draaide verreweg de meeste diensten. Hij zorgde er ook voor dat de bar in de eigen sporthal open kon tijdens de onderlinge zaalvoetbalcompetitie. Demmers was ook overdag veel op het terrein van Rohda als een van de vrijwilliigers die de accommodatie onderhield. Hij werd in juni 2007 nog benoemd tot vrijwilliger van het jaar.

Het bestuur van Rohda Raalte heeft besloten om, tot en met de dag van de begrafenis van Jan, alle officiële activiteiten op het Rohdacomplex af te gelasten. De kantine (ook in de hal) is dan ook gesloten. Trainingen zijn eveneens afgelast.

Bij de KNVB zal geïnformeerd worden naar de mogelijkheid om de doordeweekse thuiswedstrijden te verschuiven. De betreffende teams zullen individueel op de hoogte gebracht worden van het antwoord van de KNVB.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.