Home / archiefcentraal / rohda wint nipt en neemt plaats zeven over

rohda wint nipt en neemt plaats zeven over

Rohda Raalte speelde op zondagmiddag 18 april de thuiswedstrijd tegen concurrent Juliana ’31. Rohda had voorafgaand aan de wedstrijd een punt minder dan de Maldenaren, en zou bij winst plaats zeven over nemen. Een wervelende start op sportpark Tijenraan bleek genoeg voor de overwinning. Al na vijf minuten scoorde Dirk-Jan Klein Velderman het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. Rohda bleef na de vroege voorsprong aanvallen, en ook Juliana probeerde nog te scoren, maar de stand bleef onveranderd. Een verdiende overwinning in een verder prima uitgespeelde wedstrijd van de Raaltenaren.

Volgende week speelt Rohda thuis tegen Alcides. De ploeg uit Meppel bezet momenteel de tiende stek in de hoofdklasse C en wist vandaag WKE met 3-0 te verslaan. Het belooft dus een aantrekkelijke wedstrijd te worden, aangezien Rohda vorig weekend nog met 2-1 heeft verloren van hetzelfde WKE.

Lees ook

Dik vierhonderd deelnemers aan Oostermaetloop in Lettele

LETTELE – De Oostermaetloop in Lettele, onderdeel van het Sallands Cross Circuit, trok afgelopen zaterdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.