rioolschadevergoeding in onderling overleg

In de brief aan de raad staat: “Wij treden met Temmink Infra bv in overleg om te onderzoeken of we overeenstemming kunnen bereiken over de hoogte van de schadevergoeding zonder tussenkomst van de rechter. Wij zijn voornemens ons over de voors en tegens van deze mogelijkheden afdoende te laten

voorlichten en zullen de ons beschikbare tijd daarvoor benutten. Onze inzet zal zijn een oplossing te

genereren die zoveel mogelijk in het belang is van de gemeente Raalte.”

Grote klussen moeten overheden Europees aanbesteden. Daar moet je regels bij opstellen. Temmink had de beste offerte ingediend binnen het kader van die regels. Volgens de gemeente zou die offerte op termijn echter duurder uitpakken. In feite heeft de rechter nu gezegd dat dat laatste argument niet telt en dat de voorwaarden in de aanbesteding leidend zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.