ribs en blues zoekt sheriff voor kids corner

De Kids Corner van Ribs en Blues krijgt dit jaar een sheriff. Wie dat wil zijn op eerste en tweede Pinksterdag op festivalterrein de Domineeskamp kan zich aanmelden. In een echt Ribs & Blues shirt met ster mag de Kids Corner officieel openen en twee dagen kijken of alles op rolletjes loopt.

Wat er nog meer van je gevraagd wordt: In de Kids Corner wordt betaald met echte Kids Dollars en daarvan heb jij er natuurlijk genoeg van. Ook in Adventureland moet alles eerst goed geïnspecteerd worden voordat om 1 uur ’s middags de poorten open gaan.

Je komt backstage kijken of daar alles goed verloopt, bekijkt het hoofdpodium van een heel andere kant (misschien mag je zelfs een keertje assisteren bij het aankondigen van een band), je maakt een praatje met artiesten en het bestuur van Ribs & Blues en gaat daarna op het terrein de barbecues in de grillhouses persoonlijk inspecteren. Want die spareribs moeten wel allemaal goed smaken dus. Misschien laat je wel een tattoo zetten. En dat zijn zo maar een paar voorbeelden van wat je te wachten staat.

Ook je ouders en broertjes en of zusjes worden achter de schermen door de hoogste baas van Ribs & Blues persoonlijk ontvangen. Maar jij bent en blijft natuurlijk wel de enige, echte Ribs & Blues sheriff, dus 2 middagen lang hoef je niet naar je ouders te luisteren….

Heb je er al zin in gekregen ?

Leg dan in maximaal 100 woorden uit waarom jij dit jaar de allereerste Ribs & Blues sheriff van de Kids Corner wilt worden. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld en de meest originele, leukste, of verrassendste Inzending zal gaan winnen. En heb je toevallig nog een geweldige vriend of vriendin, we zoeken ook nog een deputy.

Stuur je inzending per mail voor 15 mei naar info@ribsenblues.nl Zet er wel je leeftijd, adres en telefoonnummer bij!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.