Home / archiefcentraal / pupillen hevo heino naar halve finale nk

pupillen hevo heino naar halve finale nk

Afgelopen zaterdag hebben vier pupillen van turnvereniging Hevo Heino zich geplaatst voor de halve finales van het NK. Bij de pupillen 1 begonnen Athina Chimezie en Beau Luchtenberg aan de wedstrijd. Na een goede wedstrijd geturnd te hebben sloten zij af met een eerste en vierde plaats.

Bij de pupillen 2 was het de beurt aan Jasmijn Tietema. Ze turnde een solide wedstrijd en werd derde. Haar zus Merel turnde bij de junioren. Zij behaalde een mooie zesde plaats. Ook voor deze meisjes geldt dat zij zich klaar kunnen maken voor de halve finales.

Lees ook

Vijf ‘betaalbare’ huurwoningen erbij in Noorder Koeslag

RAALTE – In opdracht van SallandWonen bouwt bouwbedrijf Roosdom Tijhuis vijf betaalbare huurwoningen voor één- …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.