publiek verrast tijdens hofgenotenavond

Zaterdag vond in het Hoftheater de Hofgenotenavond plaats. Deze avond, bestemd voor sponsors, vrienden en vrijwilligers, was naast een gezellige avond vooral een erg verrassende avond.

Net als het afgelopen seizoen zal ook aankomend seizoen alles draaien om de slogan van het Hoftheater “Laat je verrassen”. Dit thema was daarom de rode draad van de Hofgenotenavond, waarbij de gasten van te voren niet wisten wat ze konden verwachten.

Tijdens de drukbezochte avond konden de bezoekers zich laten verrassen door verschillende optredens. De Tismawajewendband verwelkomde alle gasten. Vervolgens kon het publiek in de theaterzaal en de foyer genieten van het zangduo Breach uit Raalte, de band What`s up doc en het Shantykoor Aan Lager Wal, die ook 2010-2011 in het Hoftheater van de partij zijn.

De Hofgenoten werden tevens verrast door de opening van de nieuwe entree in het Hoftheater. Deze werd op ludieke wijze geopend door de vrouwelijke cabaretiers Evelien Harberink en Magda Nij Bijvank. Deze 2 dames praatten de avond aan elkaar.

Ten slotte liet Jos van den Born (directeur Hoftheater) de sponsors, vrienden en vrijwilligers alvast “proeven” aan het nieuwe theaterprogramma. De Hofgenoten reageerden erg enthousiast op de voorstellingen die werden genoemd voor komend seizoen, waaronder vele bekende namen. “Artiesten als Sanne Wallis de Vries, Jörgen Raymann, Veldhuis en Kemper en Edsilia Rombley zijn een kleine greep uit onze voorstellingen. Het is een gevarieerd en aantrekkelijk programma, waar voor iedereen wat bij zit”, aldus Jos van den Born.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.