poeziehappening op olster veerpont

De Stichting Theater langs de IJssel houdt op zondag 30 mei een Fietstheatertocht. In het kader hiervan heeft de stichting een gedichtenwedstrijd uitgeschreven. In deze wedstrijd worden Sallanders uitgedaagd een gedicht te schrijven over de IJssel. Deze gedichten worden op 30 mei voorgelezen door Peter van Dijk op het veerpont.

De dichtwedstrijd is verdeeld in drie categorieën: jeugd tot 12 jaar, jongeren tot 18 jaar en 18-plus. Gedichten over de IJssel kunnen tot 28 april ingeleverd worden bij de bibliotheken in Olst en Wijhe of gemaild naar stichting@theaterlangsdeijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.