paasshow bij boerhof heeten

Boerhof Woninginrichters in Heeten houdt op Tweede Paasdag, zondag 4 april, de jaarlijkse Paasshow. Zestien ondernemingen uit de regio presenteren zich aan het publiek.

Op een catwalk worden er gedurende de gehele dag diverse trendshows gelopen met kleding, make-up, hairstyling en uiteraard sieraden. Onder andere InMind laat de laatste mode zien. Maar ook staan er verrassende presentaties van meubelen, gordijnstoffen, hapjes, houten vloeren, tuintrends, sanitair nieuws, bouwkundige trends en vloer en raam verwarming op het programma.

Sam attractieverhuur is aanwezig met springkussens en ander vermaak voor de kinderen. Medewerkers van Karin Hairstyling nemen de bezoekers desgewenst onder handen. Daarnaast kunnen zij ook een massage krijgen van medewerkers van de Knieperie. Bosgoed verzorgt kookclinics, Nolly Tibben zet de aanwezigen op de foto, Unique by Esmee presenteert sieraden en Braakhuis Optiek presenteert de nieuwste (zonne)brillen. Elders Sanitair laat de infraroodcabine zien, Oosterwechel Houten Vloeren presenteert het nieuwe aanbod, Roy Alferink kan alles vertellen over het ontwerpen van je huis, Electric Comfort biedt informatie over vloerverwarming en Hoveniersbedrijf Binnenpoorte geeft ideeën voor de tuin. Personal Touch Travel wil de bezoekers inspireren met verrassende reizen. Tenslotte presenteert ook Morrenhof auto’s zich aan het publiek. Joop van den Enk zorgt voor hapjes en drankjes.

De Paasshow van Boerhof begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Boerhof Heeten is te vinden aan de Dorpsstraat 50, tel: 0572-381266. Meer informatie op staging2.boerhof.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.