paasraces derde plek voor de boer

In het paasweekend werd de eerste race van het seizoen in de Dutch Superbikes verreden. Het Lemelerveldse Serco Racingteam behaalde op het TT circuit van Assen een nette 3e plek.

In de training van zaterdag liet Danny al zien met de top mee te kunnen door zich als derde te kwalificeren. Ook in de regen kon hij uit goed uit de voeten want, op een kletsnatte baan in de tweede kwalificatie werd Danny als 5e afgevlagd.

In de race op 2e paasdag had Danny een superstart. Hij nam meteen de leiding maar moest die door een foutje in de eerste ronde al weer prijsgeven. Hij kon zijn weg vervolgen op de vijfde plek om daarna aansluiting te zoeken bij de strijd om de podiumplaatsen. Drie ronden voor het einde vocht Danny zich naar voren waarna de coureur van het Serco Racingteam als derde over de finish kwam.

Danny: “Het was echt spannend, want we vochten met vier man om de tweede plek. Ik ben tevreden met dit resultaat en ik kijk al weer uit naar de volgende race tijdens het WK Superbike ”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.