paasparty met toon teun en august

Op eerste Paasdag, zondag 4 april, wordt in Luttenberg de derde editie van de Paasparty gehouden. Bij het Paasvuur aan de Vondervoortseweg komt een grote, verwarmde feesttent te staan. Nadat het Paasvuur ontstoken is, gaat in de tent het feest van start. De drie heren van de band Toon, Teun & August verzorgen een optreden. Diverse DJ’s tekenen voor de verdere muzikale invulling van de avond.

De Paasparty is een gemeenschappelijk initiatief van café-zalen-restaurant Spoolder, café De Schoenmaker en gemeenschapscentrum Elckerlyc uit Luttenberg. De drie partijen mikken op een breed publiek uit de regio. “Hartstikke leuk zo’n paasvuur, maar wie heeft er die avond nou geen zin in een feestje? Nou, en dat is dus precies dat waarvoor je in Luttenberg terecht kunt. Een gezellig feestje in de tent”, zo stelt de organisatie.

Toon, Teun & August ken je misschien als de drie sidekicks van Ome Willem, maar het is ook de naam van een stevige rockcoverband. De band speelt al jarenlang op feesten en partijen, in bruine kroegen en rokerige achterafzaaltjes. Classic rock, bluesrock en echte rock’n roll is wat je van de heren mag verwachten.

Muziek die ruikt naar rook en alcohol. Lekker in het gehoor liggende bluesnummers van onder andere Stevie Ray Vaughn en ZZ Top worden afgewisseld met regelrechte rockklassiekers van bijvoorbeeld The Rolling Stones en Creedence Clearwater Revival (in die band zijn de heren trouwens gespecialiseerd). Aangevuld met wat ‘funky’ dingen zoals A Real Mother For Ya (Johnny Guitar Watson) en Superstition (Stevie Wonder) leidt dit tot een stevige rockcocktail. Een drum, een bas, een gitaar en een stem. Meer hebben Toon, Teun & August niet nodig om een kroeg of, zoals in dit geval, een tentfeest te ‘rocken’. De band bestaat uit Teun Eppink (gitaar/zang), Marco Oonincx (bas) en Ipo van Drooge (drums). De heren waren ook al te gast op de vorige twee edities van het Luttenbergs Feest, maar mogen hun set nu laten horen op het podium van de Paasparty.

De tent is geopend vanaf 21.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Kaarten zijn niet in de voorverkoop verkrijgbaar. Het Paasvuur wordt wederom gerealiseerd door jeugdgroep Aksie. Rond 20.00 uur wordt de paasbult in lichterlaaie gezet. Meer info op staging2.paaspartyluttenberg.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.