opnieuw podiumplek voor danny de boer

Het Serco Racingteam uit Lemelerveld behaalde afgelopen weekend wederom een prachtige derde plek in de Dutch Superbikes. De wedstrijd werd verreden op het circuit van Assen als bijprogramma van het WK Superbikes. Met een stralend zonnetje en volle tribunes was het een prachtige racedag.

Coureur Danny de Boer was in de training al goed op dreef en kwalificeerde zich in de trainingen als tweede op slechts twee honderdste van een seconde achter de Zweed Hampus Johansson. Plek 3 was voor Bob Withag, nummer 4 voor Arie Vos.

Na een slechte start had Danny enkele ronden nodig om de aansluiting te weer vinden met de kopgroep. Hij zit dan in een mooi groepje die uiteindelijk strijden voor de laatste podiumplaats. Met nog twee ronden voor de boeg vecht Danny zich naar voren om als derde over de finish te komen.

Danny: ”Het is een goed weekend geweest waarbij we weer waardevolle punten hebben gescoord en opgeklommen zijn tot de 2e plek in het kampioenschap. Jammer van mijn slechte start want mijn rondetijden waren goed voor een nog hogere klassering”.

Stand na twee wedstrijden:

1. A. Vos (36 punten)

2. Danny de Boer (32 punten)

3. H. Johansson (30 punten)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.