open dagen tennis voor 55 plussers op ramele

Begin februari 2010 hebben vele senioren 55+ via het GALM-project kennis gemaakt met de mogelijkheden om weer aktief en gezond bezig te zijn met sporten. Tennisvereniging Ramele Raalte haakt hier op in en wil 55-plussers kennis laten maken met tennis.

Hiervoor houdt de tennisvereniging twee open dagen: Op maandag 12 april van 13.00 uur tot 16.00 uur, en op vrijdag 16 april van 09.00 uur tot 12.00 uur. De dagen beginnen met een uurtje training, om kennis te maken met de eerste beginselen van de sport. Daarna is er gelegenheid om zelf een klein wedstrijdje te spelen, om op informele wijze in contact te komen met medespelers.

Een eigen racket meebrengen mag, maar als je er geen hebt, zorgt de vereniging voor een leenracket. Als je deel wil nemen, graag eerst aanmelden op 0572-356308.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.