nieuwe tijdsregistratie halve marathon raalte

Op zaterdag 8 mei wordt voor de dertiende keer de Halve Marathon Raalte georganiseerd door de stichting Halve Marathon Raalte en AV Salland. Nieuw is de manier van tijdregistratie. Alle tijden van de lopers worden digitaal geregistreerd. De lopers krijgen een startnummer met ingebouwde chip.

De uitslagverwerking gaat razendsnel en is zeer betrouwbaar.

Start en finish zijn bij het Vital Centre aan de Hammerweg in Raalte. Naast de halve marathon zijn er ook afstanden van 1 en 2,5 km en 5 en 10 km. Vorig jaar had de halve marathon we een record aantal deelnemers. Hopelijk lukt we het dit jaar opnieuw. Aan de organisatie zal het niet liggen. We doen er alles aan om het voor de loper zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Voor de tweede keer staat dit jaar de Joop van den Enk bedrijvenloop op het programma van de Halve Marathon Raalte. Elk deelnemend bedrijventeam dient te bestaan uit minimaal drie en maximaal vier personen, die de 5 kilometer gaan lopen. De tijden van de snelste drie lopers uit het team worden bij elkaar opgeteld voor het eindklassement. Een team mag uit mannen en vrouwen bestaan. De vrouwen krijgen een vermindering van tien procent op hun looptijd. De bedrijventeams wacht een heuse VIP behandeling. Zo worden ze in een aparte ruimte onthaald en is er na afloop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, uiteraard verzorgd door Joop van den Enk full service partycateraar, ervaringen uit te wisselen.

Ook dit jaar is er weer een scholierenloop. Teams van basisscholen uit de gemeente Raalte strijden tijdens deze loop om een mooie beker.

Voor verdere informatie zie staging2.halvemarathonraalte.nl, hier kan je ook inschrijven. Inschrijven op de dag zelf kan vanaf 13.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.