nieuw heeten blijft in de race sdol nacompetitie

Een scheids werd uit Kampen opgetrommeld, het duel begon daarom pas om half vier. Maar van uitstel wilde niemand iets weten, bang dat er dan ergens door de week gespeeld zou moeten worden. Intussen konden de supporters zich in de kantine vermaken met Twente – Feijenoord. Maar de spelers moesten zich al die tijd blijven focussen op de wedstrijd. Nieuw Heeten deed dat het beste. Na een half uur leidden ze met 1-0. SDOL kwam nog wel langszij, maar uit een corner in de tweede helft werd het 2-1. Ook toen Nieuw Heeten met tien man verder moest (de scheids uit Kampen maakte er geen half werk van) wisten ze het spervuur van SDOL schadevrij door te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.