Home / archiefcentraal / nederlandse bloembol in luttenberg gepromoot

nederlandse bloembol in luttenberg gepromoot

Het Internationaal Bollencentrum te Hillegom heeft acht tuinen in Flevoland en Overijssel uitgekozen om de Nederlandse bloembol te promoten aan de internationale pers. De tuin van Nynke Atsma te Luttenberg is een van de acht geselecteerde tuinen.

Op zaterdag 17 en zondag 18 april kan iedereen een kijkje nemen in haar tuin. Op zaterdag is de tuin geopend van 10.00 tot 13.00 uur en op zondag 18 april van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 3,50 euro, dat is inclusief een kopje koffie of thee.

Lees ook

BlijKaartje in actie voor Ronald McDonald Huis

RAALTE – De Raalter webshop BlijKaartje houdt een speciale Kerstkaartontwerpactie. Leerlingen van een groot aantal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.