nationale straatspeeldag landstede welzijn

Na het grote succes van vorige jaar organiseert Landstede Welzijn op woensdag 2 juni voor de derde keer een straatspeeldag voor alle basisschool kinderen in Wijhe. Deze middag staat geheel in het teken van buitenspelen, daarom staan er ook dit jaar weer veel leuke activiteiten op het programma staan zoals: een stormbaan, schminken, volleybal, zumba en nog véél meer.

De straatspeeldag duurt van 13.00 tot 16.30 en is voor kinderen van 4 tot 12 jaar, en vindt plaats op het grasveld aan de Kievit in de Krijtenberg. Deelname is gratis.

Voor deze dag zijn er nog wel mensen nodig om te helpen met o.a. Schminken, begeleiden van spellen en nog meer. Heb je interesse neem dan contact op met Roxanne Brockotter 0570-562529 of mail naar welzijnolstwijhe@landstede.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.