mix 2 sv welsum kampioen

Inmiddels geen echte ‘jeugd’ meer en er hebben wat wisselingen van spelers plaatsgevonden, maar dat heeft de pret niet mogen drukken. Na een sterke start van het seizoen en steeds een plaats in de bovenste regionen van hun poule, kregen ze te maken met een aantal blessures. Gelukkig waren er genoeg invallers te vinden binnen de vereniging en wisten ze hun winnende lijn voort te zetten.

Op 12 april ging het erom, de Hoven1 – Sv Welsum 2, wie er zou winnen was de kampioen. Ondanks dat het een uitwedstrijd was, waren er vanuit Welsum veel supporters meegereisd om ze aan te moedigen. Met succes! Welsum ging gefocust en scherp van start en wist gelijk door winst in de eerste twee sets het kampioenschap zeker te stellen. Dit werd uiteraard groots gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.