Home / archiefcentraal / minder klachten over raalte in 2009

minder klachten over raalte in 2009

Met dit aantal klachten zet de dalende trend in het aantal klachten tegen de gemeente zich voort. Kreeg de gemeente Raalte in 2005 nog 44 klachten binnen, tegen 27 in 2008 en het aantal van 9 in het vorige jaar.

Tweederde van de klachten in 2009 werd binnen de gestelde termijn afgehandeld. Drie klachten gingen hun termijn te buiten. Officieel moet een klacht binnen 6 weken worden afgehandeld, de gemeente heeft echter de mogelijkheid om deze termijn met 4 weken te verlengen.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.