mijke wint de wedstrijd van de week

Mijke is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Mijke voorspelde de 1-0 uitslag tussen Lemelerveld en Heino goed. Samen met nog twee anderen (Mark en Lars, die overigens vorige week de winnaar was) heeft Mijke de uitslag dus goed voorzien. Bij loting kwam Mijke als de meest gelukkige uit de bus.

Heino was voor afgelopen zondag nog een kampioenskandidaat. Door de nederlaag tegen Lemelerveld kan het fluiten naar de titel. De enige kans op promotie voor Heino is de nacompetitie. Lemelerveld heeft daarentegen erg goede zaken gedaan afgelopen week. Donderdag werd gewonnen van Heeten, zondag won het dus van Heino. Beide tegenstanders staan in de bovenste regionen van de competitie. Lemelerveld had hier echter geen ontzag voor en ging in beide gevallen met drie punten het veld af.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een Wedstrijd van de Week. In de zesde klasse B wordt komende zondag een kraker gespeeld. Nieuw Heeten ontvangt Alexandria. De teams zijn in een heftige kampioensstrijd verwikkeld. Alexandria staat op de tweede plek, Nieuw Heeten op de derde positie. Het verschil tussen de teams is één punt. Met een overwinning kan Nieuw Heeten op één punt achterstand van koploper Ulu Spor komen. Als Alexandria wint, komt het zelfs gelijk met de aanvoerder van de ranglijst. Flinke belangen dus komende zondag op sportpark De Belte in Nieuw Heeten.

Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.