Home / archiefcentraal / meiden van fc twente komen naar heino

meiden van fc twente komen naar heino

Op 7 mei komen de Meiden van FC Twente op visite bij VV Heino. Op deze dag krijgen alle voetballende meiden van de vereniging een clinic van een aantal speelsters en coaches van FC Twente. Dit als voorloper op het feest van in het kader van het 25-jarig jubileum van het dames- en meidenvoetbal bij VV Heino.

Deze maanden gebeurt er veel rondom het meidenvoetbal in Heino. De meidenvoetbalmiddag voor alle meiden van de basisscholen in Heino, Lierderholthuis, Laag-Zuthem en de Elshof was een groot succes. Op Koninginnedag strijden meiden van de verschillende scholen tegen elkaar tijdens het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

In augustus wordt het jubileum met een feest gevierd. Dat feest luidt ook gelijk de start in van een nieuw voetbalseizoen.Vind je het ook leuk om de sport te beoefenen die voor het eerst landelijk de populairste sport is onder meiden en dames? Dit kan via www.vvheino.nl. Voor meer informatie kun je ook terecht bij meidenvoetbal@vvheino.nl.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.