maatman nieuwe trainer rohda 1

Kick Maatman is vanaf volgend seizoen de trainer van het eerste elftal van Rohda Raalte. Rohda Raalte en Kick Maatman hebben overeenstemming bereikt over een eenjarige verbintenis van de Deventernaar als trainer van de hoofdklasser uit Raalte.

Kick Maatman was als speler actief voor achtereenvolgens RDC, Colmschate, Go Ahead Eagles en De Gazelle. Bij de laatste club aanvankelijk als speler/trainer (3 jaar) en daarna nog 5 jaar als trainer. Hij bracht in die periode de club van de 5e naar de 2e klasse. De Gazelle acteert nu voor het derde seizoen in de 3e klasse. Daarvoor was hij 3 jaar als trainer werkzaam bij de A1- en C1 jeugd van GoAhead Eagles. Met de overstap naar Rohda Raalte maakt Maatman gebruik van een verbeteringsclausule in het reeds afgesloten contract met zijn huidige club.

Kick Maatman volgt hiermee zijn ambitie om op het hoogste amateur niveau te werken. Hij was indertijd met 21 jaar de jongste trainer met het Trainercoach 1 diploma in Nederland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.