Home / archiefcentraal / luidruchtig spektakel tijdens autocross haarle

luidruchtig spektakel tijdens autocross haarle

In Haarle vonden vandaag diverse races plaats in het kader van het NK autocross. Een fotograaf van Salland Centraal nam poolshoogte. “Deze sport verdient beter”, zeiden de leden van MAC Haarle, die de races organiseerden, eerder al op deze site. En zo rond het middaguur leek het erop dat ze kregen waarop ze hoopten, want het was er al lekker druk.

MAC Haarle toonde zich toen al tevreden bij monde van bestuurslid Willemien Cents-Nijenkamp. En dat terwijl de bezoekers nog toestroomden. Zij kregen waarvoor ze gekomen waren. Spectaculaire beelden en een hevig motorgeraas! Joop Cents, de voorzitter van MAC Haarle toont zich vlak voor het einde van de cross ook tevreden. “We hebben 221 deelnemers gehad en ik denk dat we ruim over de duizend bezoekers zitten.”

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.