lintjesregen in raalte 18 onderscheidingen

De volgende mensen ontvingen een onderscheiding: Mevrouw C.J.H. Snoep-Melis uit Heino, mevrouw T.M.A. Dufour-Holtmaat uit Raalte, mevrouw H.W. Hendriks-Assink uit Heeten, de heer H.A.M. Korenromp uit Luttenberg, de heer W.G.M. Vloedgraven uit Nieuw Heeten, de heer J.A.J. Smit uit Raalte, mevrouw E.W.H. Nieuwenhuis uit Raalte, de heer A.W.H.M. Holleboom uit Broekland, mevrouw W.M.J. Hekking-Holterman uit Mariënheem, de heer W.H.M. Wissink uit Heeten, mevrouw S.G.M. Hagen-Hofste uit Mariënheem, de heer L.W. Tillemans uit Raalte, de heer B.T. Groote Schaarsberg uit Raalte, de heer H.J.M. Bruggeman uit Heeten, de heer R.V. van den Berg uit Heino, mevrouw A.M.J. Woertman uit Raalte, mevrouw A.P. van Dijk-Kroonen uit Heino en tot slot de heer H.G.M. Nijboer uit Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.