lemelerveld a1 dicht bij kampioenschap

Wie voor het begin van de competitie durfde te zeggen dat Lemelerveld A1 opnieuw om het kampioenschap mee zal gaan strijden werd voor gek verklaard. Lemelerveld zit met sterke tegenstanders als OZC A1, De Tukkers A1, MVV´29 A1, J.C.L.E. A1 en Wijhe ´92 A1 in de competitie. Toch werd er uitstekend aan de competitie begonnen. Er zijn tot op heden slechts twee duels verloren, twee keer is er gelijk gespeeld en maar liefst veertien keer is er gewonnen door de trainer en Raaltenaar Rudy Keijzer.

Helaas maakte WSV Apeldoorn in de kwartfinale een einde aan het beker avontuur na o.a. SV Epe A1, Schalkhaar A1 en Rohda Raalte A1 uitgeschakeld te hebben. Nu zijn alle ogen gericht op aanstaande zaterdag. A1 gaat op bezoek bij de nummer 2 JCLE A1. Lemelerveld A1 heeft aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden en te promoveren naar de hoofdklasse. Bij een nederlaag is er nog niets aan de hand en kan het de week erop thuis afmaken tegen Heeten A1. Natuurlijk wil Lemelerveld A1 het zo snel mogelijk beslissen en aanstaande zaterdag er vol voor gaan. Ze hopen op vele supporters en massale steun vanuit het vertrouwde Lemelerveld en omstreken. Aanvang van dit duel in Slagharen is 14:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.