leerlingenvervoer raalte opnieuw aanbesteed

Het leerlingenvervoer van de gemeente Raalte wordt de komende maanden opnieuw aanbesteed. De termijn voor de uitvoering is verstreken en moet daarom volgens de regels opnieuw aanbesteed worden. Afgelopen dinsdag is het bestek van het vervoer bekend gemaakt. Geïnteresseerde vervoerders kunnen tot eind deze maand het bestek opvragen. Op dit moment is TCR de uitvoerder van het schoolvervoer.

De inschrijvende partijen moeten uiterlijk 17 mei hun offerte voor het vervoer inleveren. In de laatste week van mei wordt de voorlopige gunning van het vervoer door de gemeente bekend gemaakt. Vanaf 1 augustus treedt dan de nieuwe overeenkomst in werking.

Voor het vervoer begroot de gemeente ongeveer 700.000 euro per jaar. Omdat dit bedrag zo hoog is, betreft het een Europese aanbesteding. De gemeente laat prijs en kwaliteit in een verhouding van 70 tegen 30 procent meewegen in de gunning van het vervoer. In de kwaliteit wordt ook duurzaamheid meegenomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.