Home / archiefcentraal / leerlingen springplank zijn streetwise

leerlingen springplank zijn streetwise

De leerlingen van OBS De Springplank uit Heino zijn ‘Steetwise’ het weekend in gegaan. Afgelopen vrijdag was de ANWB op bezoek bij de basisschool. De ANWB gaf de leerlingen uitleg over verkeersgedrag en gevaarlijke verkeerssituaties.

Alle groepen kregen in de sporthal, in de speelzaal of op het schoolplein te maken met gewenst verkeersgedrag en voor hen gevaarlijke situaties. Er waren verschillende onderdelen zoals het herkennen van verkeersgeluiden, oefenen met oversteken, de remweg van een auto en de invloed van reactietijd op die remweg en praktische fietsvaardigheid.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.