Home / archiefcentraal / lars holterman wint de wedstrijd van de week

lars holterman wint de wedstrijd van de week

Lars Holterman uit Heino is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. Lars voorspelde de 0-1 uitslag tussen Wijhe ‘92 en SV Epe goed. Samen met nog twee anderen (Hans GS en Wendy) heeft Lars de uitslag dus goed voorzien. Bij loting kwam Lars als de meest gelukkige uit de bus.

Wijhe ’92 was op zoek naar de eerste competitieoverwinning van 2010. Dit jaar hebben de Wijhenaren nog geen wedstrijd gewonnen in de Tweede Klasse J. Met de overwinning heeft Epe zichzelf naar de derde plek op de ranglijst gewerkt. Wijhe blijft hangen op de zevende plek. De laatste wedstrijden van de competitie moeten de Wijhenaren nog wel flink aan de bak: Op dit moment staat de ploeg nog boven de gevarenzone, maar als er niet snel resultaten geboekt worden, komen de mannen misschien zelfs nog in aanmerking voor de nacompetitie.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een Wedstrijd van de Week.. Zondag speelt Lemelerveld tegen Heino. De wedstrijd, die ook wel eens om de Veldhoek Bokaal gespeeld wordt, heeft nu minstens zoveel belangen. Heino heeft in de laatste twee wedstrijden punten laten liggen, waardoor het kampioenschap in de derde klasse B langzaam uit het zicht van de Heinoërs lijkt te verdwijnen. Lemelerveld heeft deze week twee potten voor de boeg: Niet alleen Heino komt op bezoek, ook komt Heeten (tevens kampioenskandidaat) donderdagavond langs. Een belangrijke week voor Lemelerveld dus!

Vanaf aanstaande woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.