Home / archiefcentraal / landstede etaleert mbo talenten

landstede etaleert mbo talenten

Talentontwikkeling is het belangrijkste doel van Landstede. Om dit aan de buitenwereld te laten zien is er een studentenprijs, de Landstede Topper. Dit jaar wonnen de winnaars met de categorie Sport, Ondernemend en Identiteit. De grote finale was in theater Odeon, en werd gepresenteerd door TMF VJ Sascha Visser.

Vanuit verschillende opleidingen in Raalte, Harderwijk en Zwolle waren twaalf studenten genomineerd. De winnaar werd gekozen door de publieksstemmen op www.landstedetopper.nl. En het oordeel van een prominentenjury. In de categorie Sport won Tom Korevaar uit Harderwijk, in de categorie Identiteit won Eline Dijk uit Ommen en in de categorie Ondernemend won Romy Herms uit Raalte.

Uitgangspunt was dat er bij deze jaarprijs geen verliezers zijn. Daarom werden alle genomineerde studenten in het zonnetje gezet. Dit gebeurde met een optredens voor en door mbo-studenten en met optredens van Muppetstuff en Rico, de Jolly Jumpers en freestyler Joshua Agteres die zijn voetbalkunsten vertoonde onder begeleiding van violiste Lotje Euser.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.