kortingsbonnen bij staatslot koninginnedagloterij

Bij De Smulbaai in Heino heb je al prijs voordat de trekking is geweest. Bij aankoop van een heel staatslot (met jackpot) of vijf eenvijfde loten voor de Koninginnedagloterij krijg je namelijk een waaier met zes kortingsbonnen mee naar huis.

“De klant koopt bij mij een lot en krijgt daarmee korting bij een ander,” legt eigenaar John van der Vegt van De Smulbaai uit.De kortingsbonnen kunnen worden ingeleverd in de periode van 11 april tot en met 31 mei. De deelnemende ondernemers zijn: Anytyme De Pomp, Fleurissant, Slagerij Mekers, Schoenen van Pekkeriet, Bakkerij Blom. De Smulbaai zelf doet ook mee: Bij inlevering van de kortingsbon krijg je een tweede tijdschrift gratis.

De verkoop van Staatloten loopt de laatste tijd erg goed bij De Smulbaai. De goede aanloop is mede te danken aan het feit dat in de afgelopen maanden Staatsloten zijn verkocht, waarop behoorlijke prijzen zijn gevallen. Tienduizend en vijfduizend euro in september, 25.000 euro tijdens de Oudejaarsloterij en vijfduizend euro in februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.