korenfestival op koninginnedag in heino

Op Koninginnedag treden drie koren op tijdens het Korenfestival in Heino. Tussen 13.15 uur en 16.15 uur kunt u luisteren naar Popkoor SVP uit Heino, de Pompedoers uit Heino en de Stuwzangers uit Vilsteren. De koren treden op in Zaal Oortwijn, de toegang is gratis.

Popkoor Swinging Vocal Pleasure is een jong popkoor uit Heino. Dit najaar gaat het koor voor de tweede keer optreden in het Hoftheater. Ook doen ze mee op 5 juni met een groot popkorenfestival in Hengelo. Op Koninginnedag laten ze onder andere de volgende nummers horen: Geef mij je angst, Wonderwoman, Fame, Holiday in Spain en This is the Life. De dirigente is Juliette Dumore en het koor wordt begeleid door een eigen band.

Het koor de Pompedoers uit Heino bestaat volgend jaar 10 jaar. Elk jaar treden ze ongeveer 50 keer op. Hun repertoire bestaat uit onder andere uit Oudhollandse liedjes, meezingers en zeemansliedjes.

Het koor de Stuwzangers uit Vilsteren zingt onder leiding van Flip Jonkman. Ook dit koor treedt jaarlijks ongeveer 40 keer op. Het shanty-koor zingt onder andere Nederlandse, maar ook buitenlandse zeemans- en visserliedjes. Dit koor wordt ook begeleid door een eigen band.

Alle koren treden 2 keer een half uur op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.